Sunday, February 22, 2009

Cosmetice si produse de ingrijire 100% naturale




Hemel Cosmetics - Cosmetice 100 % naturale

Natura le rezolva pe toate
trebuie doar sa-i acordam incredere!

Produsele din colectia Hemel Cosmetics sunt produse din materii prime naturale de cea mai buna calitate, selectate cu atentie. Componentele de baza sunt: ceara de albine, miere, uleiurile eterice si esentele din plante medicinale, uleiul de parafina, uleiurile vegetale, glicerina, vitamine.

Toate aceste produse cosmetice sunt absolut naturale, ecologice si 100% concentrate. Nu contin apa si conservanti. Sunt atestate, verificate si protejate.

O modalitate spre viitor

Inca de la inceput ne-am straduit sa dezvoltam doar produse ce contin ingredientele naturale alese cu grija, ale caror efecte extraordinare sunt bine cunoscute de secole. Daruinta noastra pentru puterea naturii ne-a condus la merite asteptate - sute de mii de clienti satisfacuti in toata lumea.

Si in plus, mai este ceva - sistemul nostru de lucru, Hemel International (bazat pe principii de network marketing), ofera o unica, dar si egala oportunitate pentru fiecare: sa folositi produse naturale, sanatoase, si in acelasi timp sa aveti castiguri importante. Suntem mandrii de cei mai buni "colaboratori ai nostrii" ce si-au indeplinit visele.

Firma

Firma este infiintata la Viena in anul 1991 si se ocupa de realizarea produselor cosmetice 100% naturale si inca trei produse, crema pentru galanterie din piele, pentru obiecte din lemn, si minifiltrul de apa. Hemel Cosmetics face parte din varful ierarchiei de cosmetica contemporana, moderna. Reprezinta o combinatie unica din cele mai bune medicamente din natura: plante, produse apicole si vitamine.

Colectia de produse Hemel este familiara pentru ca ne ofera produse pentru orice varsta, de la nou-nascut pana la batran, pentru orice tip de ten, si in acelasi timp, pentru o ingrijire completa datorita faptului ca are produse pentru intreaga suprafata a pielii, de la cap pana la picioare.

Va recomandam posibilitatea de a construi o afacere personala in cadrul sistemului MLM al firmei internationale "Hemel Cosmetics".

Garantie

Pentru toate produsele, Hemel garanteaza 100% pentru calitate. Orice client nemultumit are posibilitatea ca in luna curenta sa returneze produsele, cu inapoierea integrala a sumei achitate.

Aveti incredere in noi - nu va vom dezamagi!

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSE CAT SI PENTRU PRETURI VA INVIT SA VIZITATI SI SITE-UL FIRMEI : http://www.hemel.ro/
PENTRU COMENZI DATI UN MAIL LA ADRESA elenik_1987@yahoo.com CU MENTIUNEA "COMANDA HEMEL".
EU PERSONAL, FOLOSESC PRODUSELE ACESTEI FIRME DE PESTE UN AN SI SUNT TOTAL MULTUMITA, VA INVIT SI PE VOI SA INCERCATI :)

PS: DEOCAMDATA AM DISPONIBIL UN SAMPON POWER MAX CU LAPTE SI CIOCOLATA, UN SAMPON POWER MAX CU CEAI VERDE SI COCOS (AMBELE PENTRU ORICE TIP DE PAR) SI UN FARD DE PLOAPE SHINY LOOK NR. 2312.

IMAGINEA 1 & 2: FARDUL DE PLOAPE, PRECUM SI PALETA DE CULORI. PRET: 57 RON
IMAGINEA 3: SAMPOANELE HRANITOARE. PRET: 15 RON (cel cu lapte si ciocolata), 17 RON (cel cu ceai verde si cocos).

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa puneti intrebari :) va astept!

PPS: Acord reduceri pentru noii clienti !

No comments:

Post a Comment